NÄLKÄPELI - HUNGER GAMES - ARCHERY TAG

HELSINGIN AINOA PELIPUISTO

2019

est.2015

nÄLKÄPELI

NÄLKÄPELIT - HUNGER GAMES - ARCHERY TAG

Arenaharbor -pelipuiston Nälkäpeli on vertaansa vailla; siinä joukkueet jaetaan kahteen ryhmään ja ne "taistelevat" pehmusteluilla jousipyssyillä Nälkäpelin tyyliin. Pelityyppiä voisi verrata värikuulasotaan tai polttopalloon, jossa osumasta tippuu pois.

Nälkäpelin nuolien kärjissä on pehmusteet eivätkä ne satuta pelaajaa. Suojana pelaajalla on suojamaski, samanlainen joita käytetetään paintball peleissä. Pelissä ei ole rajoitettua nuolimäärää vaan pelaaja voi ampua nuolia niin paljon kun haluaa.

Peliä voi pelata sekä sisällä että ulkona. Virallinen pelikenttä on kooltaan 24 x 11 m, mutta peliä voi pelata myös isommalla, tai pienemmällä kentällä. Pelin alussa harjoitellaan 15 min jousien käyttöä ja käydään säännöt läpi.

Arenaharborilla on kaksi omaa pelikenttää Helsingin Vuosaaressa, jossa pelit onnistuvat ympäri vuoden ulkona. Toinen pelikentistä on valaistu. 

Peli sisältää jousien ja nuolten lisäksi maalitaulut joihin yritetään osua samalla kun yrittää osua vastustajan pelaajiin.

 

Sisäpeleissä Kentällä on myös molemmilla joukkueilla kolme ”bunkkeria”/suojaa joiden takana voi olla piilossa.Voittajajoukkue on se, joka kerää eniten pisteitä pelin aikana. Pelit voi järjestää missä tahansa Suomessa, mistä löytyy sopiva alue pelien järjestämiseen.

 

Nälkäpeli

Nälkäpelit järjestetään Arenaharborin pelikentällä Vuosaaressa. Pelikentällä on ohjaaja pelien ajan neuvomassa kuinka pelaaminen tapahtuu turvallisesti sekä ottamassa kuvia peleistänne.

Pelikentästä ei peritä erillistä maksua kun tapahtuma järjestetään Arenaharborin omalla pelikentällä. Halutessanne myös muut pelikentät ovat mahdollisia ja listattu pelipaikat kohtaan.

Junnu-nälkäpeli

Hauska vaihtoehto hoplop syntymäpäiville! Nälkäpelissä lapset pääsevät liikkumaan ulkona urheilun parissa. Nuolet eivät satu pehmeän pehmusteen ansiosta ja kasvot on suojattuja paintball maskilla. Ohjaaja on peleissä turvallisuutenne vuoksi ja valvomassa, että kaikki noudattavat sääntöjä. 

Peleihin saa tuoda omat eväät sekä juotavat, jolloin synttärisankari saa haluamansa herkut. Pelikentällä on lisäksi Grilli, joka on vapaassa käytössä pelien ajan. Voit varata pelit soittamalla tai sähköpostilla.

Nälkäpeli mukaan

Oletteko suunnittelleet tapahtumaa mökillä tai polttariohjelmaa, jossain päin suomea? Vuokraamme Näkäpeliä myös mukaan, jolloin voitte itse päättää milloin ja missä pelaatte.

 

Ennen vuokrausta käymme läpi pelien kulun ja kuinka peli kulkee turvallisesti.  Vuokrauksen ajan käyttävissänne on puhelintuki mikäli peleistä tulee kysyttävää.

Voit myös yhdistää eri pelejä vuokraukseen, esim. Paintball + Nälkäpeli

 
 
 
 

Pelipaikat

 

HELSINKI

Ulkona: 

 

Kaivopuisto (suosituin), Munkkiniemen kenttä, Telia 5G Areena, Töölön pallokentät, Vuosaari Kartanon kentät, Puotilanpuisto, Munkkiniemen kenttä, Talin pallokentät, Viikki sekä Myllypuron tekonurmet. Tässä vain osa paikoista, joissa pelit onnistuvat,

Sisällä: 

Helsingin Kaupunki vuokraa pelipaikkoja kuten koulun liikuntasaleja, Meilahden Liikuntakeskus, Merihaan Palloiluhalli, Käpylän juniorihalli, Talin jalkapallohalli,  Käpylän juniorihalli ja monet kunnan liikuntasalit, asiakaspalvelumme auttaa varauksissa. Myös jäällä voi pelata Helsingin lukuisissa jäähalleissa, esim. Vuosaari. 

 

Vuokrakenttä paikoissa hinnat vaihtelevat 20 - 200€/h,

mutta ilmaisia paikkoja on paljon ympäri Helsinkiä. 

K

ESPOO

Ulkona: 

 

Kaskiniitty (Suosituin), Tapiolan Urheilupuisto, Kaskiniitty, Silkkiniitty, Otaniemen urheilukenttä, Leppävaaran urheilupuisto, , Matinkylän urheilupuisto, Espoonlahden urheilupuisto ja monet muut puistot sekä teko/nurmikentät. Uupuuko listasta sinun suokikki pelipaikka vinkkaa meille.

 

Sisällä: 

 

Esport Arena, Tapiolan urheilutalo, THT – Center, Kuninkaantien lukio, Leppävaaran liikuntahalli, Espoonlahden urheiluhalli, Laaksolahden jalkapallohalli ja monet kunnan liikuntasalit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen vuokrat vaihtelevat 20-200 €/tunti, asiakaspalvelumme auttaa mahdollisen pelikentän vuokraamisessa.

VANTAA

Ulkona: 

 

Kartanonkosken urheilupuisto, Myyrmäen urheilupuisto, Tikkurilan urheilupuisto, Kalmuurin kenttä ja monet muut teko/nurmi kentät ja puistot. Onko sinulla mielessä jokin paikka mikä uupuu tästä :) ?

 

Sisällä: 

 

Trio Sport Center, Campo Center, Vantaan Energia Areena, Myyrmäki-halli, Myyrmäen urheilutalo, Tikkurilan urheilutalo ja monet muut liikuntasalit ja hallit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen vuokrat vaihtelevat 20-200 €/tunti, asiakaspalvelumme auttaa mahdollisen pelikentän vuokraamisessa.h

KIRKKONUMMI

Ulkona: 

 

Kirkkonummen Urheilupuisto (Suosituin), Lähitapiola Centerin nurmikko, Liikuntapuisto Frami ja muutama muu nurmikkoalue.

 

Sisällä: 

 

Varuboden-areena, LähiTapiola Sport Center, Masalan jalkapallohalli ja koulujen liikuntasalit.

Paikkoina toimivat hyvin kaikki puistot sekä alueet, joissa nurmikko pohja. Vuokrattavat tilat ovat keskimäräin 20-200€/h. 

 

HINNASTO

31€

/Henkilö

Ohjattu Nälkäpeli

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 1 h peliaika

- Valokuvia tapahtumasta

- Suojahaalari sekä maski

- Rajaton määrä nuolia

- Arenaharbor pelikenttä käytössä

299€

10 henkeä

/paketti

Nälkäpeli-paketti

- 10 Hengen paketti

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 1 h peliaika

- Valokuvia tapahtumasta

- Suojahaalari sekä maski

- Rajaton määrä nuolia

- Arenaharbor pelikenttä käytössä

30€

/Henkilö

Mukaan Vuokraus

- Neuvonta ennen luovutusta

- Puhelintuki vuokrauksen ajan

- Vuokra-aika 3 vrk (esim. pe-ma)

- Kaikki tarvittavat pelivarusteet

Ilmainen arenaharborin pelikenttä on käytössänne mutta halutessanne voitte varata myös oman pelikentän. Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly hintoihin. Me voimme etsiä ja vuokrata kentän puolestanne. Kentän hinta lisätään loppusummaan. Suosituimpien kenttien vuokrat löydät kaupunkikohtaisista välilehdeistä.
Pidätämme oikeuden hinta ja tuotemuutoksiin.

Toimitamme varusteet sovittuun paikkaan pk-seudulla ja laitamme kaikki valmiiksi ennen pelejä. Erillistä km-korvauksia ei peritä. Hintamme sisältävät alv.

Eikö mieluista pakettia ole ? Ole yhteydessä teemme Teille tarjouksen esim. Paintball-pelit sekä nälkäpelipaketti on ollut erittäin suosittua.

Palvelumme

- Ohjattu paintball

- Paintball-varusteet mukaan

- Junnupaintball

- Nälkäpeli

- Avoimet paintball-pelit

- Avoimet airsoft-pelit

Aukioloaikamme

Auki vuoden jokaisena päivänä  8.30 - 22.00

Yhteystiedot

040 160 8684
info@arenaharbor.fi

Ruusuniementie 6 00980 Helsinki