Kuplafutis - Kuplajalkapallo

HELSINGIN AINOA PELIPUISTO

2019

est.2015

KUPLAFUTIS

KUPLAFUTIS - KUPLAJALKAPALLO

Kuplafutis-peli on kehitetty Norjassa vuonna 2011, ja se rantautui Suomeen vuonna 2013. Aloitimme Kuplafutispelien järjestämisen vuonna 2017 ja suuren suosion myötä olemme laajentaneet kuplapallojen valikoiman yhdeksi Suomen suurimmaksi. Lajin perusidea on sama kuin perinteisessä jalkapallossa, jossa enemmän maaleja tekevä joukkue voittaa. Lajissa on kuitenkin yksi erinomainen lisämauste "Taklaukset", jossa toinen osapuoli pyritään saaman kumoon. Peleissä harvemmin lasketaan maaleja, vaan enemmän keskitytään toisten taklaamiseen. 

Kuplafutispallo pysyy tiukasti päällä sisällä olevien valjaiden ansiosta ja se suojaa pelaajaa kolhuilta. Pallo antaa myös tehokkuutta taklauksiin. Valikoimissa on erikokoisia palloja, joista löytyy sopivan kokoinen kaikille pelaajille (junnut sekä aikuiset).

Kuplafutis on erinomainen ohjelmanumero mm. synttäreille, polttareihin, tyky-päiviin, yritystapahtumiin sekä moniin muihin tilaisuuksiin. Tuomme kuplafutispallot tapahtumapaikalle ja laitamme kaiken valmiiksi ennen pelejä. Pelipaikkoja on PK-seudulla useita ja osa paikoista on listattu pelipaikka osiossa, mutta voitte vapaasti ehdottaa myös omaa paikkaa.

 

Kuplafutis

Haluatko kokea jalkapallon uudella hauskalla twistillä. Kuplafutis on kuin perinteinen jalkapallo, mutta sitä pelataan kuplan sisältä käsin.

Pelit soveltuvat erinomaisesti yrityksien tyky-ohjelmaksi, polttarehin ja muihin kaveriporukan mittelöinteihin. Pakettimme sisältää kaiken tarvittavan, pois lukien pelikentän, joka valitaan yhdessä Teidän kanssanne. Osa kentistä on ilmaisia ja osa taas maksullisia, mikä lisätään perusmaksun päälle. Varaa omat pelisi jo tänään.

Junnukupla

Junnukupla on hauska vaihtoehto perinteisille lasten synttäreille. Junnukupla yhdistää liikunnan ja tiimityön tavalla, joka jää varmasti mieleen. Ohjaaja on paikalla pelien ajan ja neuvoo kuinka pelataan turvallisesti. Ohjaaja laittaa kaikki pallot valmiiksi ennen pelejä, jolloin riittää että saavutte vain paikalle sovittuun paikkaan. Pelipaikkoja on useita ympäri PK-seutua, niin sisällä kuin ulkona. Osa paikoista on maksullisia ja kenttävuokra lisätään pelimaksun päälle, mikäli näin on.

Mukaan vuokraus

Oletteko suunnittelleet tapahtumaa mökillä tai polttariohjelmaa, jossain päin suomea? Vuokraamme kuplafutispalloja myös mukaan, jolloin voitte itse päättää milloin ja missä pelaatte.

 

Ennen vuokraamista käymme läpi kuinka pelit pelataan sekä kuinka kuplafutispalloja käytetään.  Vuokrauksen ajan käyttävissänne on puhelintuki, mikäli peleistä tulee kysyttävää.

Vuokraa omat kuplafutispallot hyvissä ajoin. 

Pallomme

Laatu  on tärkeintä kaikessa mitä teemme. Kuplapallomme ovat tarkkaan suunniteltuja ja niitä kehitetään jatkuvasti entistä paremmiksi. Käytämme peleissämme erittäin läpinäkyviä palloja, joista näkyvyys ulos on 100 %. Joukkueet ovat värikoodattuja kaksiväristen pallojen ansiosta. Pallon paino on noin 10 kg, joka valjaiden ja tasaisen jakautumisen ansiosta tuntuu kevyeltä. Palloja on eri kokoisia: sopiva väline löytyy aina 120  - 210 cm pituisille asiakkaille.

 
 
 

Pelipaikat

 
 

HELSINKI

Ulkona: 

 

Kaivopuisto (suosituin), Munkkiniemen kenttä, Telia 5G Areena, Töölön pallokentät, Vuosaari Kartanon kentät, Puotilanpuisto, Munkkiniemen kenttä, Talin pallokentät, Viikki sekä Myllypuron tekonurmet. Tässä vain osa paikoista, joissa pelit onnistuvat,

Sisällä: 

Helsingin Kaupunki vuokraa pelipaikkoja kuten koulun liikuntasaleja, Meilahden Liikuntakeskus, Merihaan Palloiluhalli, Käpylän juniorihalli, Talin jalkapallohalli,  Käpylän juniorihalli ja monet kunnan liikuntasalit, asiakaspalvelumme auttaa varauksissa. Myös jäällä voi pelata Helsingin lukuisissa jäähalleissa, esim. Vuosaari. 

 

Vuokrakenttä paikoissa hinnat vaihtelevat 20 - 200€/h,

mutta ilmaisia paikkoja on paljon ympäri Helsinkiä. 

K

ESPOO

Ulkona: 

 

Kaskiniitty (Suosituin), Tapiolan Urheilupuisto, Kaskiniitty, Silkkiniitty, Otaniemen urheilukenttä, Leppävaaran urheilupuisto, , Matinkylän urheilupuisto, Espoonlahden urheilupuisto ja monet muut puistot sekä teko/nurmikentät. Uupuuko listasta sinun suokikki pelipaikka vinkkaa meille.

 

Sisällä: 

 

Esport Arena, Tapiolan urheilutalo, THT – Center, Kuninkaantien lukio, Leppävaaran liikuntahalli, Espoonlahden urheiluhalli, Laaksolahden jalkapallohalli ja monet kunnan liikuntasalit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen vuokrat vaihtelevat 20-200 €/tunti, asiakaspalvelumme auttaa mahdollisen pelikentän vuokraamisessa.

VANTAA

Ulkona: 

 

Kartanonkosken urheilupuisto, Myyrmäen urheilupuisto, Tikkurilan urheilupuisto, Kalmuurin kenttä ja monet muut teko/nurmi kentät ja puistot. Onko sinulla mielessä jokin paikka mikä uupuu tästä :) ?

 

Sisällä: 

 

Trio Sport Center, Campo Center, Vantaan Energia Areena, Myyrmäki-halli, Myyrmäen urheilutalo, Tikkurilan urheilutalo ja monet muut liikuntasalit ja hallit.

 

Suosituimpien pelipaikkojen vuokrat vaihtelevat 20-200 €/tunti, asiakaspalvelumme auttaa mahdollisen pelikentän vuokraamisessa.h

KIRKKONUMMI

Ulkona: 

 

Kirkkonummen Urheilupuisto (Suosituin), Lähitapiola Centerin nurmikko, Liikuntapuisto Frami ja muutama muu nurmikkoalue.

 

Sisällä: 

 

Varuboden-areena, LähiTapiola Sport Center, Masalan jalkapallohalli ja koulujen liikuntasalit.

Paikkoina toimivat hyvin kaikki puistot sekä alueet, joissa nurmikko pohja. Vuokrattavat tilat ovat keskimäräin 20-200€/h. 

HINNASTO

23€

/Henkilö

1-6 palloa

Ohjattu kuplafutis

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 1 h peliaika, lisätunnit 50 €/h

- Valokuvaus sekä videointi

210€

/paketti

10 palloa

Kuplafutis-paketti

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 1 h peliaika, lisätunnit 50 €/h

- Valokuvaus sekä videointi

30€

/Henkilö

1-10 palloa

Mukaan Vuokraus

- Neuvonta ennen luovutusta

- Puhelintuki vuokrauksen ajan

- vuokra-aika 3 vrk (esim. pe-ma)

Mahdollinen kenttävuokra ei sisälly hintoihin. Me voimme etsiä ja vuokrata kentän puolestanne. Kentän hinta lisätään loppusummaan. Suosituimpien kenttien vuokrat löydät kaupunkikohtaisista välilehdeistä.
Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin.

Toimitamme pallot sovittuun paikkaan PK-seudulla ja laitamme kaikki valmiiksi ennen pelejä. Erillistä km-korvauksia ei peritä. Hintamme sisältävät alv.

Etkö löytänyt mieluista pakettia? Ota yhteyttä, niin teemme Teille tarjouksen.

Esimerkiksi paintball-pelit yhdistettynä kuplafutikseen on erinomainen combo.

 

Palvelumme

- Ohjattu paintball

- Paintball-varusteet mukaan

- Junnupaintball

- Nälkäpeli

- Avoimet paintball-pelit

- Avoimet airsoft-pelit

Aukioloaikamme

Auki vuoden jokaisena päivänä  8.30 - 22.00

Yhteystiedot

040 160 8684
info@arenaharbor.fi

Ruusuniementie 6 00980 Helsinki