JUNNUPAINTBALL - VÄRIKUULOSOTA

HELSINGIN AINOA PELIPUISTO

2019

est.2015

jUNNUPAINTBALL

JUNNUPAINTBALL - VÄRIKUULASOTA - PAINTBALL

Junnupaintball on lähes samanlaista kuin vanhemmille suunnattu paintball-peli. Pelin tarkoituksena on merkata toinen värikuua-aseella, jolloin toiseen pelaajaan jää merkki osumasta. Osuman saatua pelaaja siirtyy pois pelikentältä ja pääsee takaisin peliin mukaan heti seuraavalle kierrokselle. 

Yksi pelikierros ierros kestää noin 5 minuuttia ja niitä ehditään pelien aikana ottamaan noin kymmenkunta, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan liikunnasta ja jännityksestä.

Junnupainball värikuulat ovat kooltaa 0,50 cal, joka on pienempi kuin vanhempien peleissä. Kuulan pienenemmän koon ansiosta värikuula ei kirpaise läheskään yhtä paljoa kuin isommat kuulat. 

Junnupaintball peleissä pidetään halutessa lisäksi "luotiliivejä" jotka turvaavat kehon aluetta osumilta. Kaikilla pelaajilla on pelien aikana päällä paintball kasvosuojaimet, jotka turvaavat kasvoja sekä silmiä. Maskit ovat CE-hyväksyttyjä.

Pelien aikana ohjaaja on kentällä neuvomassa sekä valvomassa pelien kulkua, jotta pelit kulkevat sujuvasti ja turvallisesti. Ennen pelien alkua käydään läpi turvallisuusohjeet sekä käyttäytäminen paintball merkkaimien kanssa. 

Vanhemmat voivat olla mukana seuraamassa pelejä ja kentälle saa tuoda omia eväitä, herkkuja setä juotavia. Pelikenttä on ainoastaan Teidän käytössä pelien ajan, jolloin tämä on oiva paketti lasten synttäreihin, urheiluiseurojen tapahtumiin tai vaikka koulun liikuntapäivätapahtumaksi. 

Kentällä on lisäksi Grilli, joka vapaassa käytössä pelien ajan.

 

Turvavarusteet

Tärkein ja pakollinen suojavaruste on maski. Maski suojaa silmät, kasvot ja korvat. Maskia pidetään päässä aina kentällä ollessa, eikä sen riisuminen ole sallittua missään tilanteessa. Maskeina ei saa käyttää aurinkolaseja, suojalaseja, motocrosslaseja, taktisia laseja tai muitakaan kasvosuojia, jotka eivät ole varta vasten suunniteltu paintball-käyttöön. Aina ennen peliä on hyvä tarkistaa linssin kunto, maskin kireys sekä suoritettava mahdollinen huurteenesto.  Pelien ohjaaja opastaa maskien käytössä.

Historia

Paintball sai alkunsa 1970-luvulla, jolloin kehitettiin ensimmäiset värikuulamerkkaimet. Ne oli suunniteltu metsureiden ja karjankasvattajien avuksi puiden ja eläimien merkkaamiseen. Ensimmäisessä paintball-pelissä käytetty merkkain oli James Halen keksimä ja kehittämä.

Ensimmäinen paintball-peli pelattiin vuonna 1981 sen jälkeen, kun Hayes Noel ja Charles Gaines ideoivat miten pystyttäisiin mittaamaan, kenellä on paras taistelutilanteessa tarvittava hiiviskely- ja paineensietokyky.

Suomeen paintball saapui 80-luvun puolivälissä.

Tapahtumat

Olemme vuodesta 2015 järjestäneet paintball-tapahtumia niin aikuisille kuin lapsille. Pelit viedään aina ohjatusti läpi pelikentällä ja ohjaaja on neuvomassa pelien ajan kuinka toimintaan.

Junnupaintball hauska tapa viettää synttäreitä, juhlia tai vaikka kaveriporukan mittelöintiä. Kentällä on sähköt sekä grilli, jota asiakkaat voivat käyttää pelien lomassa.

Varaathan omat pelisi hyvissä ajoin, jotta pelikentällä on varmasti tilaa tapahtumaasi varten.

Värikuulat

Värikuulat ovat värikuulamerkkaimen ammuksia. Ne koostuvat elintarvikeväristä, limettihedelmästä, liivatteesta, polyetyleeniglygolista (PEG) ja vedestä. Kuulat ovat täten periaatteessa jopa syömäkelpoisia, ne eivät vain ole erityisen hyvän makuisia (eivätkä elintarvilaatuisia). Aikuisten kuula on halkaisijaltaan n. 17 mm eli kaliiperi on .68.

Haljennut värikuula hajoaa kokonaan luonnossa viimeistään kuukaudessa. Värikuulan "maali" on vesiliukoista ja lähtee pesussa pois vaatteista noin 30 asteen lämpötilassa. Pelikentältä saatte tietysti paintball-haalarit vaatteiden suojaksi ennen pelejä.

 
 
 
 
 

HELSINKI - VUOSAARI

Arenaharbor pelipuisto saa nimensä Vuosaaren satamasta. Pelipuistoon on helppo saapua joko autolla, bussilla tai taksilla. Pelikentän edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa, jossa autoa voi säilyttää myös yön yli. Kauppakeskus Columbukseen on matkaa n. 2 km ja arkisin bussi tulee pelipuiston oven eteen ja muihinkin aikoihin n. 300 m päähän. Pelipuisto on auki ympäri vuoden ja henkilökunta on paikalla aina sopimuksen mukaan.

 

Arenaharborilla on kaksi paintball ammattilaisten rakentamaa metsäpelikenttää. Molempien kenttien koko on 100 x 50 m ja rajattu 4 m korkuisilla paintball turvaverkoilla. Toinen kentistä on valaistu.

Yhdelle kentälle mahtuu pelaamaan n. 40 henkeä kerralla ja suuremmille ryhmille voidaan kentät yhdistää yhdeksi suureksi pelikentäksi, jolloin kokonaispelaajamäärä voi olla jopa 100 pelaajaa.

Pelikentällä on lämmitetty pukukoppi, jossa varusteita voi säilyttää pelien ajan.

 

38€

/Henkilö

Ohjattu paintball

- Pelikenttä vain Teidän käytössänne

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 160 kpl paintball kuulia / pelaaja

- Kesto 2 tuntia

- Pukukoppi käytössä

HINNASTO

30€

/Henkilö

Junnupaintball (8-13v)

 Pelikenttä vain Teidän käytössänne

- Ohjaaja neuvomassa pelien ajan

- Varusteet laitettu valmiiksi Teille

- 160 kpl paintball kuulia / pelaaja

- Kesto 2 tuntia

- Pukukoppi käytössä

33€

/Henkilö

Mukaan Vuokraus

- Varusteet pakattu valmiiksi

- Neuvonta ennen luovutusta

- Vuokra-aika: 1-3 vrk (esim. pe-su)

- Puhelinneuvonta tuki

- Lipunryöstö liput

- Kuulat hinnaston mukaan

Lisäpalvelut

Paintball kuulat:

6€   -  160 kpl (bulkki)

10€ -  250 kpl (½ pussi)

16€ -  500 kpl (pussi)

60€ -  2000 kpl (laatikko)

Erikoistehosteet:

7€   -  Savukranaatti (useita värejä)

7€   -  Värikranaatti (useita värejä)

12€ -  Maamiina

Merkkain päivitykset:

4€   -  "Sniper" tarkkuupiippu

10€ -   Rynnäkkökivääri

20€ -   Sähkömerkkain "pro-malli" 

10€ -   Käsiase

Vaatetus:

29€ -   Pupujussipuku

29€ -   Supermiespuku

29€ -   Kanapuku

Juomat:

2€ -  Limut 0,33l

2€ -  Kivennäisvedet 0,33l

Ruoka:

2€ -  Grillimakkat (ennakkotilaus)

1€ -  Suklaapatukat

Kaikki hinnat sisältävät alv.

Palvelumme

- Ohjattu paintball

- Paintball-varusteet mukaan

- Junnupaintball

- Nälkäpeli

- Avoimet paintball-pelit

- Avoimet airsoft-pelit

Aukioloaikamme

Auki vuoden jokaisena päivänä  8.30 - 22.00

Yhteystiedot

040 160 8684
info@arenaharbor.fi

Ruusuniementie 6 00980 Helsinki